Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hotell/ Gjestehus/Hotell Rogaland


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Nye linker først)


 Sauda Fjord Hotel 
Beskrivelse: Sauda Fjord Hotel ble oppført i 1914 av Stavanger turistforening. Den gang under navnet Sauda Turisthotell, og kundene var rike turister fra kontinentet som skulle til Sauda og Ryfylke for å fiske laks, samt bedrive rekreasjon. Mange av kundene kom fra Europa. Det var jevnlige båtforbindelser fra bl.a. Rotterdam, Hamburg, København, Newcastle, Bergen og Stavanger.
Lagt til: 07-Oct-2006 Treff: 1329
Gi karakter til dette webstedet

 Ulstein Kloster Hotel 
Beskrivelse: Ulstein Kloster Hotel ligger på Mosterøy ca 20-25 minutters kjøretur fra Stavanger. Hotellet ligger ved sjøkanten hvor Kong Harald Hårfagre styrte sitt kongerike fra, og i nærheten av Ulstein Kloster som er Norges eneste bevarte kloster fra middelalderen. Hotellet har 38 rom og et godt utstyrt konferansesenter.
Lagt til: 17-Jun-2006 Treff: 1458
Gi karakter til dette webstedet

 Hummeren Hotell 
Beskrivelse: Hummeren Hotell på Tananger ble bygget i 1987, er maritimt innredet og kan tilby både kurs og konferanse fasiliteter i 4 møterrom. Har topp restaurant og bar med alle rettigheter. Kontakt oss.
Lagt til: 17-Jun-2006 Treff: 1095
Gi karakter til dette webstedet

 Victoria Hotel 
Beskrivelse: Midt i Stavanger finner du Victoria Hotel, det ligger nede i havnen med flott utsikt over Vågen og Byfjorden. Flybussen tar deg direkte fra flyplassen til hotellet. Kommer du med jernbanen eller sjøveien, er vi kun en kort spasertur unna jernbanestasjonen og hurtigbåt- terminalen.
Lagt til: 17-Jun-2006 Treff: 1476
Gi karakter til dette webstedet

 Viste Strandhotel 
Beskrivelse: Viste Strandhotel er et ærverdig hotell, grunnlagt i 1934. Hotellet ligger 50 m fra sjøen med tillhørende sandstrand i fantastiske omgivelser. Naturen rundt hotellet må oppleves! Turistattraksjoner som "viste-hålå" ligger i gåavstand fra hotellet og er verd ett besøk.
Lagt til: 16-Jun-2006 Treff: 1675
Gi karakter til dette webstedet

 Smarthotel 
Beskrivelse: For reisende med Forus-området som mål er Smarthotel ideelt. Du betaler for en god, ren seng og har mulighet for å kjøpe mat og drikke på hotellet. Smarthotel har egen shuttelservice, så du sparer både tid og penger på transport.
Lagt til: 16-Jun-2006 Treff: 1684
Gi karakter til dette webstedet

 Access Appartement 
Beskrivelse: Access Appartement er et topp moderne leilighetshotell bestående av fullt utstyrte to-roms leiligheter med alle nødvendige fasiliteter. Det er like lett å sjekke inn og ut som på et vanlig hotell, og du har ingen forpliktelser i forhold til leietid.
Lagt til: 16-Jun-2006 Treff: 1654
Gi karakter til dette webstedet

 Kronen Gaard Hotell 
Beskrivelse: Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt fullservice hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig.
Lagt til: 15-Jun-2006 Treff: 1222
Gi karakter til dette webstedet

 Nordskår Fjordsenter 
Beskrivelse: Omgitt av herlig natur – på et av de aller vakreste stedene direkte ved Årdalsfjorden – ligger Nordskår Fjordsenter. Her kan såvel grupper av sportsfiskere som familier med høye krav til bostandard, finne sitt helt personlige feriested.
Lagt til: 15-Jun-2006 Treff: 1161
Gi karakter til dette webstedet

 Spa-Hotell Velvære 
Beskrivelse: Spa-hotell Velvære ligger i vakre omgivelser i Ryfylke, nærmere bestemt i sentrum av Hjelmeland. Det er en god times reise fra Stavanger, enten du velger bil og/eller båt. Ta kontakt, så forteller vi deg mer.
Lagt til: 15-Jun-2006 Treff: 1184
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.121 Sekunder