Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Grønn glede/ Hagesenter og gartneri


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Åsane Hagesenter as   Populær
Beskrivelse: Åsane Hagesenter a/s Klikk for mer info ! ble etablert i 1972 av dagens eier som er Odd Hordvik. Selskapet har i dag 6 heltidsansatte. Om våren økes dette antall vesentlig med  deltidsansatte. Daglig leder er i dag Odd Petter Hordvik.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 6881 Karakter: 2 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Eides Stauder 
Beskrivelse: Gartneriet på Abbedissen på Askøy har et stort utvalg av conniferer. Opprinnelig var staudeinteressen en hobby som etter hvert gikk ut av kontroll. Gartneriet drives nå på fulltid. Vi har et stort utvalg av conniferer og en rekke dvergformer og sorter som passer til planting i fjellhagen og til krukker og trau.
Lagt til: 14-May-2008 Treff: 1556
Gi karakter til dette webstedet

 Fredheim Gartneri 
Beskrivelse: Gartneriet ligg i vakre omgivelser i Rosendal i Kvinnherad kommune, like ved det kjende baroniet i Rosendal. Hovedkulturar i gartneriet. Vår og sommar: Spanske margeritter, Gule margeritter, Engelsk pelargonium Gerbera. Høst og vinter: Julestjerner, Amaryllis.
Lagt til: 15-May-2008 Treff: 1202
Gi karakter til dette webstedet

 Hageland 
Beskrivelse: Her finner du Hageland sin egen link til de forskjellige garnerier.
Lagt til: 03-Apr-2006 Treff: 1655
Gi karakter til dette webstedet

 Hauges Planteskole og Hagesenter 
Beskrivelse: I vårt Hagesenter på Os finnes det meste av planter, jord / jordforbedring, dekkematriale og nødvendige redskaper til deres hage. Vi har lagt vekten på planter til hagen, fordi vi lager mange av dem selv, og har solide kunnskaper om dem.
Lagt til: 03-Jun-2004 Treff: 2257
Gi karakter til dette webstedet

 Haukeland Blomstergartneri AS 
Beskrivelse: Vi ligger geografisk til på Søreidgrend, nært det store bergensmarkedet og er opptatt av å utnytte de fordeler det gir med hensyn til transport og nærhet til våre kunder. Vi søker å bli en mest mulig kostnads-og ressurseffektiv produsent med rask vareflyt gjennom gartneriet
Lagt til: 15-May-2008 Treff: 1307
Gi karakter til dette webstedet

 Ljono Stauder 
Beskrivelse: Ljono Stauder er ei familiebedrift som produserer stauder til bruk for ulike kundegrupper. Gartneriet ligg på garden vår i Ulvik. Klimaet for dyrking av planter er framifrå. Indre fjordklima, varme somrar og vintrar med stabilt snødekke. Me leverer planter over heile Sør-Noreg. Godt transportnett gjer at me kan senda planter dagleg.
Lagt til: 15-May-2008 Treff: 1695
Gi karakter til dette webstedet

 Plantasjen Birkeland. 
Beskrivelse: Butikkleder Jørgen Haukås ønsker deg velkommen til Plantasjen Birkeland. 30. oktober 2003 overtok Plantasjen Birkeland Hagesenter AS - og vi "nyåpnet" som Plantasjen Birkeland 26. februar 2004. - Velkommen til fantastiske tilbud.
Lagt til: 07-Oct-2004 Treff: 3460 Karakter: 2 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Plantasjen Gravdal 
Beskrivelse: Plantasjen Gravdal Klikk for mer info ! Butikkleder Anette Haldorsen og resten av de ansatte ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos Plantasjen Gravdal. 19.august 2004 åpnet Plantasjen Gravdal (tidligere Gravdal Hagesenter). Plantasjen Gravdal ligger idyllisk til ved foten av Gravdals vannet.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 4368
Gi karakter til dette webstedet

 Plantasjen Åsane 
Beskrivelse: Plantasjen Åsane er en butikk for deg som liker blomster og planter. Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker og frukttrær. Du finner også selvfølgelig alt en planteinteressert person behøver, fra beskjæringssaks, spader, raker, kurver og hansker til en solstol å hvile ut i samt grill til å dempe sulten som lett oppstår når man steller i hagen.
Lagt til: 14-Feb-2012 Treff: 1208
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.116 Sekunder