Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hotell/ Gjestehus/Hotell Nord Trøndelag


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Børstad Gjestegiveri 
Beskrivelse: Børstad Gjestegiveri har vært i Børstad familien siden 1946. I 1991 ble gjestgiveriet total rehabilitert og er nå et intimt, sentralt beliggende høy standard frokost hotell.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 1725
Gi karakter til dette webstedet

 Fonnfjell Hotel AS 
Beskrivelse: Hotellet ligger i fjellbygda Meråker i Nord-Trøndelag, en drøy times kjøring fra Trondheim og ca. 45 minutter fra Trondheim Lufthavn, Værnes. Vi kan derfor trygt si ”Meråker - på naturlig vis”! Hotellet ligger i midtbygda med kort vei til fjellet, alpinbakken, og andre aktivitetstilbud.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 1869
Gi karakter til dette webstedet

 Grong Gård og Gjestegård 
Beskrivelse: Vi befinner oss 20 km nord for Trondheim i rolige omgivelser 300 meter fra E6 på veien til Namsos. Hjemmekoselig atmosfære og god mat. Alle rom med dusj og WC. Der er familie rom med kjøkken. Her har mange laksefiskere fra hele verden beundret sine fiskevenners fangster. I våre salonger nytes og fortelles historier til felles glede.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 1908
Gi karakter til dette webstedet

 Hotell Vertshuset Grong 
Beskrivelse: Enten du skal ha en aktiv weekend, et kurs, en konferanse eller er ute etter en av Namdalens storlakser Enten du vil jakte på storfugl eller elg Enten du er ute etter helt spesielle naturopplevelser i Namdalens vakre natur.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 1529 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kysthotellet Rørvik AS 
Beskrivelse: Velkommen til Kysthotellet Rørvik AS Vikna er et unikt utgangspunkt for en minnerik ferie. Dere bestemmer tidspunktet og vi ordner resten.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 2059
Gi karakter til dette webstedet

 Levanger Vertshus 
Beskrivelse: Ta turen innom vertshuset der den internasjonalt kjente villmarksfareren, forskeren og forfatteren; Helge Ingstad bodde i hele 5 år. Helge Ingstad trivdes så godt her at han valgte Levanger Vertshus (tidl. Salaters Pensjonat) med sin trivelige og hjemmekoselige atmosfære.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 1714 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Namsen Motor Hotell 
Beskrivelse: Namsen Motor Hotell ligger i Namsos, 4 kilometer fra sentrum, og er et perfekt utgangspunkt til det Namdalen har å tilby av natur- og kulturopplevelser. Vi tilbyr pene rom til en rimelig pris.
Lagt til: 19-Jun-2006 Treff: 1552
Gi karakter til dette webstedet

 Norlandia Backlund Hotell 
Beskrivelse: Hotellet har tradisjoner 160 år tilbake. Med kort avstand til flyplass, jernbane og E6. Levanger er kjent som kjøpested med sin årlige "Martna" i hele 500 år. Byen er idag ett trivelig handelsmiljø. Har du lyst på litt aktivitet under ditt opphold hos oss, er det kort vei til trimstudio, tennisbane og alpinanlegg.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 1785
Gi karakter til dette webstedet

 Orkla Pensjonat 
Beskrivelse: Orkla Pensjonat ligger idyllisk til på Bjørnli ved Løkken verk. Vi har totalt 44 sengeplasser fordelt på 20 i Pensjonatet og 24 i leiligheter. I vår restaurant serveres Frokost. Middagsbuffet og kveldsbuffet hele sesongen.
Lagt til: 15-May-2007 Treff: 1617
Gi karakter til dette webstedet

 Overhalla Hotel. 
Beskrivelse: Da vi bygde hotellet i 1984, spurte vi oss selv om hva som kunne få folk til å komme hit til Overhalla, av alle steder, for å kurses, møtes eller bare bo. Rent bortsett fra laksen i sesongen, selvsagt. Riktignok kunne vi by på mye god mat til alle måltider.
Lagt til: 12-Nov-2003 Treff: 2206
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.125 Sekunder