Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Universitet og høyskoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo 
Beskrivelse: AHO er en særegen og selvstendig institusjon i den norske universitetsverdenen. AHO er en vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur og industridesign og tildeler titlene PhD, master i arkitektur, master i industridesign og master i landskapsarkitektur.
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 1113
Gi karakter til dette webstedet

 BI Bergen Handelshøyskolen 
Beskrivelse: BI Bergen Handelshøyskolen Klikk for mer info ! Vi er den største av de regionale Høyskolene utenfor Oslo regionen, med ca 1300 deltids studenter og ca 500 deltidsstudenter. I tillegg er vi tungt inne i markedet for etter- og videreutdanning. Vi er en moderne høyskole med sentral beliggenhet i Bergen sentrum, i hjertet av et rikt miljø for forskning og undervisning.
Lagt til: 29-Nov-2003 Treff: 1932 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Diakonhjemmet Høgskole Rogaland 
Beskrivelse: Skolen i Rogaland er en del av den private høgskolen Diakonhjemmet Høgskole Oslo - Rogaland som forsøker å ivareta verdier som vanskelig kan tas vare på uten nærhet og kontakt mellom de som studerer og arbeider ved høgskolen. Høgskolen sitt studietilbud i Rogaland er konsentrert om grunnutdanninger innen helsefag: vernepleie og ergoterapi.
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 2286
Gi karakter til dette webstedet

 Digitalskolen 
Beskrivelse: Digitalskolen Klikk for mer info ! ved Historisk Institutt, Universitetet i Bergen.  Her finner du lærepakker i historie, fra grunnskole til universitetsnivå, til fri bruk for dem som ønsker. Velg Digitalskolen i menyen til venstre og nivået på lærepakker fra ved å klikke på Grunnskole, Videregående eller Universitet.
Lagt til: 29-Nov-2003 Treff: 3282 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Høgskolen i Agder 
Beskrivelse: Høgskolen i Agder vil i statsråd fredag 10. august få status som universitet, med virkning fra 1. september! Det var den strålende gla’meldingen som kunnskapsminister Øystein Djupedal kom med, da han besøkte høgskolen torsdag ettermiddag. Det nye Universitetet i Agder blir landets 4. største og mest spennende universitet!
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 1061
Gi karakter til dette webstedet

 Høgskolen i Akershus 
Beskrivelse: Har du en fagutdanning, relevant praksis og ønsker deg over i ny funksjon som yrkesfaglærer eller kostøkonom, er det fortsatt mulig å få studieplass ved Høgskolen i Akershus. For alle utdanninger som krever studiekompetanse, er plassene fylt og ventelistene til dels lange.
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 1081
Gi karakter til dette webstedet

 Høgskolen i Bergen 
Beskrivelse: Høgskolen i Bergen Klikk for mer info ! ble etablert 1. august 1994 etter en fusjon av til sammen seks høgskoler med ulik bakgrunn og faglig profil. Høgskolen i Bergen har tre avdelinger: Avdeling for helse- og sosialfag. Avdeling for ingeniørutdanning. Avdeling for lærerutdanning.
Lagt til: 29-Nov-2003 Treff: 1758
Gi karakter til dette webstedet

 Høgskolen i Bodø 
Beskrivelse: Høgskolen i Bodø (HBO) har med sine omlag 500 ansatte og 5000 studenter en etablert posisjon som undervisnings- og forskningsinstitusjon. Vi kan tilby over 100 ulike studier som spenner over alle fagområder og ulike nivå fra grunnleggende til doktorgrad.
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 1087
Gi karakter til dette webstedet

 Høgskolen i Buskerud 
Beskrivelse: I Høgskolen i Buskerud skal du bli møtt med respekt, omtanke og positiv interesse, ha innflytelse på studiemiljø og undervisningsopplegg gjennom dialog og jevnlige evalueringer, få undervisning av høyt kvalifisert og oppdatert fagpersonale, få informasjon om studiets organisering, eksamen, tidsfrister, arbeidsformer og studiestedets velferdstilbud ved studiestart mm.
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 1118
Gi karakter til dette webstedet

 Høgskolen i Finnmark 
Beskrivelse: Høgskolen i Finnmark er blant de mellomstore høgskolene i landet. Vi har nærmere 2000 studenter fordelt på rundt 60 forskjellige studier. Høgskolen i Finnmark (HiF) er lokalisert med to avdelinger i Alta og avdeling for helsefag i Hammerfest.
Lagt til: 15-Aug-2007 Treff: 1068
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.134 Sekunder