Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Organisasjoner


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 ANSA 
Beskrivelse: ANSA er en frivillig og uavhengig organisasjon drevet av norske studenter i utlandet. Organisasjonen skal ivareta utenlandsstudentenes faglige, økonomiske, sosiale og kulturelle interesser før, under og etter studiet. På vegne av den norske stat driver ANSA et velferdsarbeid for norske studenter i utlandet og et senter for informasjon om studier i utlandet. ANSA mener at alle skal ha muligheten til å studere i utlandet uavhengig av økonomisk, sosial og geografisk bakgrunn.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2181
Gi karakter til dette webstedet

 Elevorganisasjonen 
Beskrivelse: Elevorganisasjonen Klikk for mer info !  er en organisasjon for deg som elev eller lærling under videregående opplæring i Norge. Det er hovedsakelig to årsaker til at du bør være medlem i Elevorganisasjonen. Det ene er medlemstilbudet vi gir, og det andre er arbeidet vi gjør for at elever og lærlinger skal få det bedre.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1393 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fantoft Studentby 
Beskrivelse: Fantoft Studentby Klikk for mer info !  ligger like utenfor Bergen sentrum. I umiddelbar nærhet finner du idrettshall, matbutikk, barnehage og gode turmuligheter. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, og bussen tar bare 10-15 minutter til sentrum. Sykkelen er også et populært alternativ.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1336
Gi karakter til dette webstedet

 Senter for internasjonalt universitetssamarbeid 
Beskrivelse: Senter for internasjonalt universitetssamarbeid Klikk for mer info !  ble opprettet av Det norske universitetsråd i 1991, etter oppfordring fra Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet. Det norske universitetsråd og Det norske høgskoleråd vedtok 8. mai 2000 å gå sammen i et felles, sektorovergripende råd for høgre utdanning.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1291
Gi karakter til dette webstedet

 Studentparlamentet 
Beskrivelse: Studentparlamentet Klikk for mer info !  er det øverste studentorganet ved Høgskolen i Bergen. SP har ansvar i saker som er felles for alle studentene ved høgskolen.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1408
Gi karakter til dette webstedet

 Studentsamskipnaden - SiB 
Beskrivelse: Studentsamskipnaden (SiB) Klikk for mer info ! Alle som studerer ved Universitetet i Bergen (UiB), Norges Handelshøyskole (NHH), Høgskolen i Bergen (HiB), Den Polytekniske Høgskolen (DPH), Bergen Arkitekt Skole eller Kunsthøgskolen i Bergen (KHIB) er tilsluttet SiB. SiBs hovedoppgave er å tilby alle medlemmene en rekke velferdstilbud som betyr mye for at livet rundt studiene skal være best mulig.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1356
Gi karakter til dette webstedet

 Utdanningsforbundet 
Beskrivelse: Utdanningsforbundet Klikk for mer info ! er den største fagorganisasjonen i Norge for pedagogisk personale i utdanningssektoren - fra barnehage og grunnskole til videregående opplæring, høgskole, universitet og voksenopplæring. Forbundet har pr. 1.1.2002 130 000 medlemmer.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 1478
Gi karakter til dette webstedet

itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.109 Sekunder